KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 56 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurekexecutive.se
MALMÖ
Malmöhusvägen 1
211 18 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurekexecutive.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurekexecutive.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurekexecutive.se

Frukostseminarium – Digital Transformation

 

Jurek Executive Search välkomnar dig till ett inspirerande frukostseminarium den 15 september på temat:

– Digital Transformation –  

                                                 

VAR?Biblioteket11
Nyöppnad konferenslokal på Biblioteksgatan 11, 2 trappor

NÄR?15 september
kl 08.00 – 09.00

 

OSASenast 11 september till:

info@jurekexecutive.se
Begränsat antal platser

 

Alla pratar om Digital Transformation! Handen på hjärtat – har du koll?

Välkomna till ett inspirerande frukostmöte där du får en inblick i vad Digital Transformation innebär och hur den påverkar ditt företag.

Jurek Executive Search bjuder i samarbete med företaget Cobel och föreläsare Astrid Westfeldt Corneman, till ett frukostseminarium där du bl.a får en inblick i hur förändringsarbetet påverkar alla i företaget.

– Vad innebär digital transformation?

– Hur ser trenderna ut?

– Vad krävs för att vårt företag skall kunna säkra sin marknadsposition i framtiden?

 

AGENDA:

07.30 Frukost serveras (Meddela eventuella allergier)
08.00 Inspirationsföreläsning på temat Digital Transformation
09.00 Avslutning och mingel för den som vill dröja sig kvar en stund

 

 

Föreläsare: Astrid Westfeldt Corneman

Astrid har arbetat inom utbildningsbranschen de senaste 17 åren. Hon har varit vd i bolag som Sälj & Marknadshögskolan, Mercuri International och STF Ingenjörsutbildning. Hon är idag medgrundare och partner på Cobel Sweden AB, ett företag som arbetar med att stödja företag i det ständiga förändringsarbete som krävs i den era av digital transformation vi befinner oss i. Tillsammans med sina samarbetspartners i Silicon Valley arbetar Cobel bl.a med att skapa möjlighet för erfarenhetsutbyte i syfte att bidra till inspiration för innovation och nya affärsmöjligheter. Detta frukostmöte ger dig möjlighet att ta del av Astrids egna erfarenheter som företagsledare, trender hon iakttagit och den företagskultur hon upplever är nödvändig för att hantera dagens och framtidens utmaningar inom digital transformation.

Under sin tid som vd i olika bolag, var Astrid ansvarig för att leda företagets digitala utveckling och säkerställa att företaget inte bara skulle överleva över tid utan att även förbättra kundupplevelsen, öka lönsamheten samt ta ytterligare marknadsandelar. Erfarenheterna har varit kostsamma, inneburit mycket frustration men också skapat tydliga insikter som tex  att; Vi behöver arbeta mer proaktivt för att få människor och teknik i fas!

Digital transformation medför att beteenden och därmed också förväntningar förändras hos oss själva, våra medarbetare och våra kunder. Vi behöver arbeta medvetet med att identifiera detta i vår egen verksamhet och framförallt hos vår kund och vår kunds kund.

Frukostseminariet är för dig som vill ha mer förståelse för innebörden av digital transformation, reflektera kring dessa utmaningar och möjligheter. Du som har kommit långt när det gäller teknisk utveckling kan även ha ett stort utbyte av detta frukostmöte då det kan ge dig ökad inblick i det mänskliga perspektivet och vad som krävs för att vi ska lyckas implementera och nyttja vår teknik.

 

 

VÄLKOMMEN